Gå til indhold
Søg

Valgfagsprøven i billedkunst – prøv det selv

Bliv klædt godt på til valgfagsprøven i billedkunst ved at gennemgå hele prøveforløbet som elev. I bliver guidet igennem fra del A til del C, og I skal eksperimentere og arbejde praktisk med temaet, dokumentere processen og til sidst præsentere arbejdet for hinanden. Vi afprøver også eksaminator/censorrollen og karaktergivningen

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 20.01.2022
kl. 09.00 - 15.00 og
Fredag d. 21.01.2022
kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

14/12/2021

Pris

2.750 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Bliv klædt godt på til valgfagsprøven i billedkunst ved at gennemgå hele prøveforløbet som elev.

Med udgangspunkt i et fælles tema og med lodtrukne udtryksformer bliver du guidet igennem hele prøveforløbet fra del A til del C i en komprimeret udgave. I skal over to dage eksperimentere og arbejde praktisk med temaet i mindre grupper, dokumentere jeres proces og til sidst præsentere det for de andre grupper. Vi afprøver eksaminator/censorrollen og karaktergivningen, og undervejs får vi vendt de fleste tvivlsspørgsmål, så du går hjem med inspiration og mod til at føre til prøve i faget.

Mål:
Du bliver klædt på til valgfagsprøven i billedkunst gennem hands-on og sparring med andre billedkunstlærere.

Målgruppe
Billedkunstlærere. Det er en fordel, hvis du har deltaget i kurset ”Billedkunst – Valgfag og prøve”

Undervisere
Lykke Østrup Andersen, Folkeskolelærer og Susanne Skou Kristensen, adjunkt på læreruddannelsen i billedkunst, Master i formgivning, kunst og håndværk

Kursusnummer
CFU129004

Annette Bøgh Holtov

Adm. medarbejder

+45 41 89 74 11

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00