Gå til indhold
Søg

Innovation

CFU tilbyder mange materialer, der giver inspiration til  at inddrage innovation i din daglige undervisning. Materialerne kan findes i mitCFU.

Publikationer

Film og TV-udsendelser

Film og TV udsendelser til arbejdet med kreativitet og innovation.
Udlån via mitCFU.

Ternet Ninja

Ternet Ninja er en virkelig morsom og samtidig alvorlig fortælling om drengen Aske, som i løbet af filmen lærer at sætte andre før ham selv. Filmens unge karakterer taler til børn og unge i deres eget sprog og har opbyggelige budskaber om venskaber, hævn, mobning og børnearbejde.

Grandma's Hero

Filmen Grandma’s Hero er velegnet til at arbejde med filmanalyse i dansk. Filmens hovedtemaer handler om at være helt/antihelt og at lære at træffe sine egne valg.

Den pædagogiske note og de tre kapitelmærkninger har målgruppen 3.-4. klasse.

Verdens bedste læserum

Verdens bedste læserum er en del af undervisningskonceptet Innovation Step by Step, som træner eleverne på mellemtrinnet i at arbejde med kreativitet og innovation i tværfaglige sammenhænge. I dette forløb skal eleverne arbejde med gode idéer til et nyt læserum, hvor det er dejligt at være, når man skal læse gode bøger. Opgaverne i materialet er delt op i forskellige steps, som eleverne gennemgår fra idéudvikling til iværksætteri.

Tintin - Enhjørningens hemmelighed

Der er næppe nogen anden klassisk tegneserie, der er fortalt så filmisk som Hergés udødelige serie om Tintin, så det var selvfølgelig nærliggende for Steven Spielberg at sætte liv i Enhjørningens hemmelighed.

Resultatet er en mageløst flot animeret film (selvfølgelig problematiseret af Tintin-fundamentalister) med stor underholdningsværdi.

Design for Change

Design for Change

Design for Change

Læs om verdens største skoleprojekt Design for Change. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Rektor på Skorpeskolen i Hellebæk, Jesper Storm Nørskov på rektor@skorpeskolen.dk