Gå til indhold
Søg
Drenge arbejder med at samle robot
Fag

Naturfag

Inspiration

Rådgivning og vejledning af fagteams på CFU

Kontakt naturfagskonsulent Anette Vestergaard Nielsen og få en aftale om et fagteammøde på Campus Carlsberg i vores Læremiddelsamling. Her kan I få præsenteret relevante læremidler og få hjælp til årsplanlægning, samt rådgivning og vejledning i hvordan I kan bruge de mange materialer, som CFU stiller til rådighed.

Kontaktperson

Portræt af Anette Vestergaard Nielsen

Anette Vestergaard Nielsen

Pædagogisk konsulent
41 89 70 14
avni@kp.dk
Træffetid: Mandag, tirsdag og onsdag

CFU’s konsulent i naturfag, Anette Vestergaard Nielsen har over 25 års erfaring med undervisning i grundskolen. Særlig biologi.

Anette holder kurser i fx fagenes metoder, sprog i fagene, mekanik/konstruktion og matematisk modellering. Kurser kan designes så de passer til den situation I er i.

Anette er involveret i flere projekter, hvor hun med didaktisk viden kvalificerer det praktiske arbejde i skolen, afprøvning af ny didaktik og remediering af faglige viden.

Hun er altid på udkig efter nye materialer til CFU’s udlånssamling, og modtager gerne nye input. Intet er for stort, intet er for småt.

Du finder din naturfagskonsulent i CFU’s læremiddelsamling på Campus Carlsberg mandag, tirsdag og onsdag. Kontakt eventuelt Anette på avni@kp.dk og lav en aftale om et møde.

Kurser/Konferencer

Kursuskatalog 2023-24

Få overblik over CFU’s kurser og konferencer i skoleåret 2023-24 i KP’s kursus- og uddannelseskatalog eller læs mere og tilmeld dig.

Gå ombord i CFU’s gratis tag selv-bord – fuld af oplæg, workshops og inspiration til din årsplanlægning.

Sommeren og næste skoleår står for døren. Giv din årsplanlægning masser af ny næring – inden du rammer liggestolen. På denne gratis konference bliver du og dine kolleger forkælet med aktuelle oplæg, workshops og materialeudstillinger.

Du kan også besøge CFU’s læremiddelsamling, opleve Future Classroom Lab, møde CFU-konsulenter og få hjælp til at booke materialer på mitCFU.

Facebook reklame

Facebook - hold dig opdateret

Facebook

mitCFU

Lån undervisningsmateriale til dit fag på MitCFU. Login med UNI-Login eller WAYF.