Gå til indhold
Søg

Vejledning

CFU’s pædagogiske konsulenter giver jer mulighed for at blive opgraderet i forhold til læremidler og brugen af dem inden for jeres fagområder.

En faglig, didaktisk vejledning kan tage udgangspunkt i jeres fagteams eller skolens aktuelle situation. Det kan fx dreje sig om hjælp til at vurdere læremidler, hvordan læremidlerne kan understøtte arbejdet med forskellige kompetenceområder og læringsmål, drøftelse af skolens indkøb af læremidler m.v.

Konsulenterne har et bredt kendskab til læremidler. Find de faglige konsulenters kontaktdata under de enkelte fagsider.

Fagteammøder på CFU

I er velkomne til at holde fagteammøde i CFU’s fagzoner, hvor læremidler er præsenteret. I kan lave en aftale med en fagkonsulent – se deres kontaktoplysninger på fagsiderne.

Få en konsulent ud på skolen

CFU’s konsulenter tager desuden (mod betaling) ud til rekvirerede opgaver på skoler og i kommuner, eksempelvis med oplæg om analoge og digitale ressourcer i undervisningen, differentiering, årsplanlægning m.v. Kontakt den fagkonsulent, I ønsker besøg af, eller tag kontakt til leder for vejledning og formidling af læremidler på CFU, Ann-Birthe Overholt Nicolaisen, for at undersøge hvad der er muligt.

Inspiration til årsplan

Ann-Birthe Overholt Nicolaisen

Leder for vejledning og formidling af læremidler på CFU

+45 23 28 76 01