Gå til indhold
Søg
Fag

Idræt

Her er udvalgte læremidler til udlån.

Kontakt idrætskonsulenten for rådgivning og vejledning i brug af materialerne.
Se kontaktboks nederst på siden.

Læremidler

Kinball

Kinball er et boldspil som inddrager alle aktører i spillet. Spillet er rigtig godt i forhold til samarbejde, kommunikation mellem eleverne. Alle er afhængige af hinanden, hvilke betyder et højt aktivitetsniveau blandt eleverne. Kinball udfordrer elevernes samspilsforståelse, evne til at være fokuseret og alle er stort set i bevægelse hele tiden.

4.-10.klasse

mindre-boern-oever-balance-i-gymnastiksal

Motorik - balance

Sættet består af en bane, som kan opstilles på mange forskellige måder. Udfordringerne er utallige, fordi det er muligt at sætte bommene i forskellige højder, og dermed differentiere træningen. Der er flest faste bomme, men også en bom, der vipper, og en bom, der er udstyret med en gjord, så den virker lidt som at ‘gå på line’.

0.-4.klasse

Kurser og konferencer

Idræt i indskolingen - se, hvad jeg kan!

Kolbøtter, balance, ’gå trillebør’ – en god motorik er med til at styrke elevernes læring, så den skal vi naturligvis understøtte og udvikle i idrætsundervisningen. Vi stiller skarpt på, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så alle elever får mulighed for at udvikle og udtrykke sig fysisk vha. deres kropslige kompetencer.

Målgruppe: Idrætslærere i 0.-3. klasse

Underviser: Rikke Klokker Grønning, lærer og læringskonsulent

Dato: 02.11.2022

Idræt på mellemtrinnet - kom og vær med!

På mellemtrinnet bliver eleverne mere bevidste og kan derfor i højere grad samarbejde og eksperimentere om de forskellige discipliner i idrætsfaget. Få inspiration til, hvordan du underviser dine elever, så de fastholder glæden ved at bevæge sig, samtidig med at de tilegner sig kropslige kompetencer og teoretisk viden.

Målgruppe: Idrætslærere i 4 -6 klasse

Underviser: Rikke Klokker Grønning, lærer og læringskonsulent

Dato: 11.01.23

Kurser og konferencer 2022-2023

Få overblik over CFU’s kurser og konferencer i skoleåret 2022-23 i KP’s kursus- og uddannelseskatalog eller læs mere og tilmeld dig.

Kontaktperson

Kirsten Søs Spahn, portræt

Kirsten Søs Spahn

Pædagogisk konsulent
4189 7438
ksp@kp.dk

mitCFU

Facebook

Facebook reklame

Facebook - hold dig opdateret