Gå til indhold
Søg
Fag

Idræt

Her er udvalgte læremidler til udlån.

Kontakt idrætskonsulenten for rådgivning og vejledning i brug af materialerne.
Se kontaktboks nederst på siden.

Læremidler

Kinball

Kinball er et boldspil som inddrager alle aktører i spillet. Spillet er rigtig godt i forhold til samarbejde, kommunikation mellem eleverne. Alle er afhængige af hinanden, hvilke betyder et højt aktivitetsniveau blandt eleverne. Kinball udfordrer elevernes samspilsforståelse, evne til at være fokuseret og alle er stort set i bevægelse hele tiden.

4.-10.klasse

mindre-boern-oever-balance-i-gymnastiksal

Motorik - balance

Sættet består af en bane, som kan opstilles på mange forskellige måder. Udfordringerne er utallige, fordi det er muligt at sætte bommene i forskellige højder, og dermed differentiere træningen. Der er flest faste bomme, men også en bom, der vipper, og en bom, der er udstyret med en gjord, så den virker lidt som at ‘gå på line’.

0.-4.klasse

Nu sætter Dansk Skoleidræt ind ift. elever, der er udfordret på motorikken.

Nu sætter Dansk Skoleidræt ind ift. elever, der er udfordret på motorikken. Læs mere på Folkeskolen.dk, hvor udviklingskonsulenten forklarer:

”Udviklingskonsulenten understreger, at målet med projektet derfor er at udvikle motorikfremmende aktiviteter, der understøtter nogle af de områder, man alligevel arbejder med i indskolingen.”

Aktivitetetsdatabasen.dk

Aktivitetsdatabasen.dk er Dansk Skoleidræts samlede øvelses- og aktivitetsdatabase. Her kan du finde inspiration til at få bevægelse ind i skoledagen – bl.a. i undervisningen, i frikvartererne og i SFO. For at få adgang til øvelserne skal du oprette en profil i øverste højre hjørne. Her vil du også få mulighed for at gemme dine yndlingsaktiviteter.

Husk at alle aktiviteter er inspiration, så gør det til dit eget og lav tilpasninger, der passer til målgruppen.

God fornøjelse med aktiviteterne!

mitCFU

Lån undervisningsmateriale til dit fag på MitCFU. Login med UNI-Login eller WAYF.

Kurser/Konferencer

Kursuskatalog 2023-24

Få overblik over CFU’s kurser og konferencer i skoleåret 2023-24 i KP’s kursus- og uddannelseskatalog eller læs mere og tilmeld dig.

Kontaktperson

Kirsten Søs Spahn portræt

Kirsten Søs Spahn

Pædagogisk konsulent

+45 41 89 74 38

Facebook

Facebook reklame

Facebook - hold dig opdateret