Gå til indhold
Søg
dreng-skriver-matematik-paa-tavle

Om CFU

Læremidler, vejledning og kurser

CFU udlåner læremidler, formidler viden om læremidler, tilbyder faglig, didaktisk vejledning og kurser i faglige, didaktiske og pædagogiske emner. Vi betjener grundskoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner i Region Hovedstaden og har afdelinger på Bornholm og i København.

CFU – din bedste kollega

Undervisning gælder først og fremmest om at lykkes i praksis. Som lærer handler din hverdag ofte om at finde balancen mellem dit faglige fundament og alle de nye læremidler og læringskrav, der kommer til. Men undervisning foregår altid her og nu i klasserummet sammen med eleverne.

Derfor er det hverdagen, der ligger til grund for CFU’s virke.

Vi er sat i verden for at vejlede, inspirere og understøtte dig som lærer og for at udlåne læremidler til dig og dine kolleger i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Vi arbejder ud fra et ønske om at være nærværende. Du har os altid lige ved hånden – hvad enten du dykker ned i vores omfattende læremiddelplatform på mitcfu.dk eller møder os på din skole eller på CFU.

Vi stræber efter at være din bedste og mest velorienterede kollega. Den, der formår at omsætte teori til praksis og støtte dig hele vejen ind i klasserummet. Derfor er vores konsulenter også alle uddannede lærere. Vi deler nemlig din ambition om at skabe god, kvalificeret og tankevækkende undervisning for alle elever.

Lovgrundlag

CFU's ydelser

Læs om nogle af CFU’s ydelser – folderne er lige til at printe ud.

mitCFU Gratis læremidler

folder

Gratis læremidler til grundskolen

mitcfu læremidler billede Gym

Gratis læremidler til ungdomsuddannelserne

CFU's afdelinger

Kontakt CFU

Kanalholmen Lager billede 2023

CFU's lager

CFU’s lager udgør udlånssamlingen, dvs. alle læremidler til brug i undervisningen (fx klassesæt og materialesæt). Lageret er fysisk placeret på Avedøre Holme, som ligger tæt på motorvejen – det gør, at bilerne lettere kan komme hurtigt ud til skolerne.

Lån læremidler via mitcfu.dk

Lukkedage og kørsel