Gå til indhold
Søg
Campus Carlsberg billede af gården

Campus Carlsberg

CFU København

Center for Undervisningsmidler København finder du på Campus Carlsberg. Det er her du kan besøge vores læremiddelsamling, komme på kursus eller deltage i netværksmøder og konferencer, samt besøge Future Classroom Lab. Vores udlånssamling ligger på Kanalholmen.

Find lokale

Infotavler

Når du skal på kursus, til møde eller på konference, så finder du information om hvilket lokale du skal være i på infotavlerne. De er sat op i receptionen på 1. sal i Warehouse (bygningen med tårnet) og bag karruseldøren i Kareen. De fleste af CFU’s kurser holdes i lokalerne K2.05 og K2.06 og Læremiddelsamlingen ligger i K2.03.

Lokalenavne

W står for Warehouse. K står for Kareen. Tallet efter bogstavet angiver etage og tallene efter punktum angiver lokalenummer. Så K2.05 ligger i Kareen på 2. sal og lokalenummeret er 05, mens W3.11 ligger i Warehouse på 3. sal og lokalenummeret er 11.

Transport og parkering

Cykel
Der er cykelparkering flere steder på campus.

S-tog
Linjerne B, Bx, C og H stopper alle på Carlsberg Station, som ligger få meter fra Campus Carlsberg.

Bus
Der kører flere busser omkring Carlsberg Byen. Orienter dig via Rejseplanen.dk

Bil
Du kan mod betaling parkere i området på og omkring campus. En del af området hører under Københavns Kommune og en del af parkeringen står Apcoa for.
Bruger du P-kælderen under Campus Carlsberg skal du være opmærksom på, at hvis du bruger appen til EasyPark, skal du bruge områdekode 7000! Når man søger på p-koden foreslår appen den forkerte kode (3572), som er koden på de øvrige områder, hvor EasyPark har parkering i Carlsberg Byen.