Gå til indhold
Søg
Håndværk og design billede
Fag

Håndværk og design

Forfatter mette Hansen

Mød forfatteren Mette Hansen

Med bogen Håndværk og design- de hårde materialer har Mette Hansen begået en bog der har fokus på de hårde materialer i faget håndværk og design; træ, frisk træ, bark, beton, metal og plast.  Hør hende fortælle om bogen.

Mød forfatteren Rikke Hyldahl Homann

Med bogen Håndværk til valgfag og prøve har forfatteren formået, at gøre prøven i håndværk og design meget overskuelig. Alt fra prøvens opbygning, indretning af prøvelokalet, vurderingskriterier og prøvedagens forløb. Hør hende fortælle om bogen.

Kontaktperson

Marlene Muhlig

Pædagogisk konsulent
41 89 75 66
mmuh@kp.dk
Træffetid: torsdag og fredag

Jeg har som læringskonsulent bl.a. formuleret Fælles Mål for forsøgsfaget teknologiforståelse i hhv. billedkunst og Håndværk & Design og været medskribent på faghæftet for forsøgsfaget teknologiforståelse i billedkunst. Endelig har jeg et indgående kendskab til de obligatoriske praktisk musiske prøver i fagene billedkunst og håndværk og design.

Jeg er optaget af, hvordan man understøtter elevernes mulighed for, at fordybe sig i håndværks- og designprocesser, omsætte ideer og forarbejde materialer til konkrete produkter med funktionel, æstetisk og kommunikativ værdi for eleverne selv og for andre.

Jeg håber, at jeg kan bidrage til inspiration for faget håndværk og design, herunder bl.a. formidle viden om læremidler, informere og vejlede om gældende regler og nye tiltag på området samt bidrage med viden og sparring i forhold til metoder og redskaber.

Kurser / Konferencer

" "

Tjek på prøven i håndværk og design

Bliv klog på prøven. Du får en grundig indføring i, hvordan du med din årsplan kommer omkring fagets tre kompetenceområder, og hvordan indholdet afspejler fagets formål.

Målgruppe: Lærere og pædagoger i valgfaget håndværk og design

Underviser: Rikke Hyldahl Homann, PD i billedkunst og æstetik, forfatter og læringskonsulent og Marlene Muhlig, pædagogisk konsulent på CFU – Cand.pæd. og forfatter

Dato: Torsdag den 19.01.2023 og torsdag den 26.01.2023 kl. 14.00-17.00

" "

Teknologiernes muligheder i håndværk og design

Teknologiforståelse handler både om, hvordan og hvorfor man bruger teknologier. Vi ser på, hvordan du kan integrere enkle og simple digitale teknologier, både som procesredskab, som del af produktet og som dokumentationsværktøj.

Målgruppe: Lærere og pædagoger i valgfaget håndværk og design

Underviser: Rikke Hyldahl Homann, PD i billedkunst og æstetik, forfatter og læringskonsulent og Marlene Muhlig, pædagogisk konsulent på CFU – Cand.pæd. og forfatter

Dato: Torsdag den 02.02.23 og torsdag den 09.02.23
kl. 14.00-17.00

forside af kursuskatalog

Kurser og konferencer 2022-2023

Få overblik over CFU’s kurser i håndværk og design og konferencer i skoleåret 2022-23 i KP’s kursus- og uddannelseskatalog eller læs mere og tilmeld dig.

Facebook

Facebook reklame

Facebook - hold dig opdateret

mitCFU

Lån undervisningsmateriale til dit fag på MitCFU. Login med UNI-Login eller WAYF.