Gå til indhold
Søg
Danskkonsulenterne

FAQ – lån af læremidler

Alle CFU’s læremidler i udlånssamlingen kan bookes i indeværende skoleår og i næste skoleår.

Bliver materialerne ikke leveret til tiden, skal du oprette en henvendelse til CFU. Det gør du ved at klikke på materialet under ”Mine materialer”, vælge Selvbetjening og derefter ”Opret henvendelse”.

Bliver dine materialer ikke afhentet som forventet, skal du hurtigst muligt oprette en henvendelse under ”Mine materialer”, Selvbetjening, så fejlen kan blive rettet. Dels for at undgå evt. rykkere, og dels fordi der kan være en kollega på en anden skole, som venter på at kunne låne materialet.

Vær opmærksom på følgende:

  • Som låner er du selv ansvarlig for at bestille afhentning af de materialer, du låner hos CFU.
  • Materialet afhentes på din skoles/institutions køredag mellem kl. 8.00 og 14.00.
  • Materialet skal stilles frem til afhentning på det sted, der er aftalt mellem skolen/institutionen og CFU.

Har du ved en fejl modtaget et forkert materiale, bedes du hurtigst muligt oprette en henvendelse til CFU.

Stemmer antallet af materialer ikke overens med den følgeseddel, du modtager sammen med lånet, skal du inden for 5 dage oprette en henvendelse til CFU, så dit lån kan afstemmes i forhold til, hvad du har fået leveret. Så undgår du også at hæfte for materialer, du ikke har modtaget.

Er der fejl og mangler ved det materiale, du får leveret, skal du hurtigst muligt oprette en henvendelse til CFU. Derved undgår du at skulle hæfte for skader, du ikke er ansvarlig for.

Hvis det ikke er muligt for dig at returnere alle materialer på samme tid, kan du lave en delaflevering. Det er blot yderst vigtigt, at du ved afleveringen angiver din skole/institution og dit navn. Tag evt. en kopi af følgesedlen, som du kan benytte, når de sidste materialer afleveres. Har du ikke længere følgesedlen, kan du udskrive en ny under MINE MATERIALER i mitCFU.

Når du skifter arbejdsplads, skal du sikre dig, at dit UNI-login er tilknyttet den rigtige institution, så du får leveret materialerne korrekt.

Brugerservice

Support – Kontakt CFU

Kontakt vedr. streaming, e-bøger og lån
Mandag-torsdag 10-15, fredag 10-14
Telefon 41 89 91 10
cfu@kp.dk