Gå til indhold
Søg

Webinarer om årsplanlægning

Hør CFU’s fagkonsulenter aktuelle læremidler – bøger, e-bøger (primært til dansk), film og tv – som du kan låne og streame på mitcfu.dk, og få en rundtur på vores inspirerende fagsider.

Få desuden tips og tricks til at finde det, du leder efter – og det, du ikke vidste, du ledte efter 🙂

Der er noget for alle: dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk og naturfag. Hvis du har brug for en guide til funktionaliteten i mitCFU, er der også en video, som tager dig med omkring søgning, booking, overlays og kapitelmærker.

Tip dine kolleger – og se dem ‘sammen’. Alle videoerne findes desuden på vores YouTube-kanal.

 

Dansk
Din genvej til en spændende årsplan: Hør en danskkonsulent fortælle om de nyeste e-bøger, papirbøger, film og tv-udsendelser, du kan booke til din klasse på mitcfu.dk, og få masser af idéer til, hvordan du kan inddrage dem i undervisningen.
Værter: Dorte HaraldstedTrine FerdinandThomas Ais Christensen og Maiken Adelsten (Bornholm)

 

Matematik

Inspiration og nye idéer til din årsplan: I første del får du input og idéer fra Fælles Mål. Vi tager fat i tre centrale fokusområder: sproglig udvikling, digitale hjælpemidler og skriftlighed i matematik.
Anden del vil handle om nye konkrete materialer og tv-udsendelser, du med fordel kan bruge i matematikundervisningen.
Værter: Kirsten Søs Spahn og Jonas Juul Hansen

 

Sprog
Din genvej til at finde spændende læremidler: Du får præsenteret nogle af de læremidler, herunder papirbøger, materialesæt, film og tv-udsendelser, du kan booke til din klasse på mitcfu.dk. Vi viser også alt ‘guldet’ på vores fagsider.
Værter: Christina HellensbergDanièle EychenneHelle Rodenberg og Maiken Adelsten (Bornholm)

 

Naturfag
Få sat fokus på undersøgelsesmetoder og sprog i årsplanen: Mød naturfagskonsulenten og andre naturfagsnørder på dette webinar, og få bud på indhold til årsplaner for forskellige klassetrin. Hør bl.a., hvordan du kan inddrage film, web og CFU’s materialekasser i din undervisning.
Vært: Anette Vestergaard Nielsen

 

mitCFU
Lær at udnytte de mange muligheder i mitCFU:  Hvordan søger og booker du hurtigt og præcist? Hvordan kan du arbejde med overlays til e-bøger, og hvordan kan du arbejde med film og tv med din klasse, fx ved brug af kapitelmærkning? Webinaret har fokus på den tekniske del af mitCFU.
Vært: Kirsten Lenz