Gå til indhold
Søg

Temahuskesedler tysk

Post-its

Temahuskesedlerne er tænkt som inspiration til din undervisning og samler en række læremidler, herunder film, udsendelser og bøger. Klik på links og lad dig inspirere af, hvad du kan berige dine temaer med.

Her er link til huskeseddel med udvalgte læremidler i mitcfu med temaet ’Berlin’. De handler om Berlin eller foregår i Berlin. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen.

Her er link til huskeseddel med udvalgte læremidler i mitcfu med temaet ’Kriminalität’, herunder mobning og ’cyberkriminalitet’. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen.

Her er link til huskeseddel med læremidler i mitcfu med temaet ’ ’Die sozialen Medien’. Find film, dokumentarer og litteratur.

Desuden kan du her finde aktuelt materiale på tysk om internetsikkerhed Klicksafe

Her er link til huskeseddel med læremidler i mitcfu med temaet “Verschiedenheit“. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen.

Her er link til huskeseddel med læremidler i mitcfu med meget forskellige perspektiver på temaet ’Jung sein’. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen.

Her er link til huskeseddel med læremidler i mitcfu med forskellige perspektiver på temaet Fredundschaft/Liebe. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen og nogle få fra 6. klasse.

Her er link til huskeseddel primært med tv-udsendelser i mitcfu i genren Märchen.

Her er en Padlet med henvisning til forskellige sider på nettet med fokus på temaet.

Her er link til huskeseddel med læremidler i mitcfu med temaet ’Freizeit’. Find film, dokumentarer og litteratur til udskolingen.

Her er en Padlet med henvisning til forskellige sider på nettet med fokus på Fußball og andre hobbys.

Her er link til huskeseddel primært med tv-udsendelser i mitcfu om temaet ’Kochen und Essen’.

Her er en Padlet med henvisning til forskellige sider på nettet med temaet Kochen und Essen.

Primært 6.-8. klasse.