Gå til indhold
Søg

Tryk i billedkunst – med gelliplates og makerteknologier

Lad dine elever udtrykke deres kunstneriske kreativitet i arbejdet med stencils og geleplader. Trykmetoden involverer gelliplates og makerteknologier og udvikler helt naturligt elevernes eksperimenterende og undersøgende tilgang i billedkunst.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 13. november 2024
Kl. 12.00 - 16.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

13. oktober 2024

Pris

975,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

På dette kursus vil du blive introduceret til gelliplate-trykmetoden, en spændende og alsidig tilgang til billedkunst, som inspirerer til kreativitet og eksperimenterende arbejde.

Du starter med at lære om essensen af gelliplates, herunder deres anvendelse og de materialer og teknikker, der er nødvendige for at skabe fængslende tryk.

Efter introduktionen får du mulighed for at dykke ned i den praktiske anvendelse af makerteknologierne. Du vil få hands-on erfaring med at fremstille stencils ved hjælp af skæreplottere (folieskærere) og lasercuttere. Et centralt fokus i kurset er, hvordan du kan implementere disse teknikker i din billedkunstundervisning. Du vil opdage forskellige måder at engagere og motivere elever på gennem spændende og innovative undervisningsaktiviteter. Du vil få inspiration til, hvordan du kan planlægge og gennemføre en undervisning, der integrerer gelliplate-tryk.

Til slut udveksler vi ideer og erfaringer og diskuterer, hvordan vi bedst implementerer gelliplate-tryk i egen praksis.

Mål

Målet med kurset er ikke kun at give dig en grundig forståelse af gelliplate-trykmetoden og dens anvendelse, men også at inspirere dig til at bringe en ny dimension af kreativitet og teknologisk innovation ind i din undervisning. Du forlader kurset med en kuffert fuld af inspiration og nye ideer til at berige din billedkunstundervisning.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i billedkunst.

Underviser
Karin Dyrendom

Kursusnummer
CFU-K24049

Karin Dyrendom

+45 41 89 86 63

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00