Gå til indhold
Søg

Strøm til børn – Digital kreativitet i musikfaget

Savner du et frisk pust af inspiration til musiktimerne? Vi går ind i et kreativt rum og skaber spændende, digital musik med computere og iPads. Kom, selvom du ikke har musik som linjefag, og din computer-selvtillid måske er godt begravet.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 2.05.2024 -
Torsdag d. 16.05.2024

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

1150,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Kom med ind i et kreativt rum, hvor computer og iPads kan blive spændende musikinstrumenter og redskaber til din undervisning. Vi afprøver sammen en masse idéer til, hvordan computeren eller en iPad kan fungere som et hjælpe-værktøj for læreren, uanset hvilken årgang man underviser på. Og vi skal eksperimentere med enkle tilgange til at arbejde med digitale sequensere og beats, hvor alle kan være med.

Alle kan deltage, da formidlingen er legende, intuitiv og tilpasset de reelle vilkår på skolerne. Kom, selvom du ikke har musik som linjefag, og selvom din computer-selvtillid er godt begravet. Her får du konkrete idéer, som kan booste både din og elevernes motivation for musikfaget.

Kursets undervisningsmetoder er grundigt udviklet gennem mange års erfaring med musikprojektet ’Strøm til Børn’, som laver musikforløb for elever og musiklærere over hele landet. Strøm til børn er teknologisk undervisning i musikalsk kreativitet – for alle. Strøm til børn danner mangfoldige musikalske fællesskaber, der går på tværs af sociale, kulturelle og kønsmæssige baggrunde, da hver enkelt elevs kompetencer bliver sat i spil i trygge rammer. Fokus er rettet mod det individuelle udtryk, frem for at spille rigtigt eller forkert. Strøm til Børn er på Kulturministeriets Musikhandlingsplan 2023-2026.

Mål

Du får ideer til og afprøver, hvordan du kan bruge computere og iPads til at skabe spændende, digital musik med dine elever.

Målgruppe
Lærere og pædagoger, der underviser i musik

Underviser
Jeanette Frederiksen

Kursusnummer
CFU-K24058

Bruno Carlos Barbalho

+45 40 75 54 79

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00