Gå til indhold
Søg

Skabende musikundervisning og kreativ teknologi

Mangler du ideer til den skabende del af musikfaget, og er du nysgerrig på, hvordan teknologien kan bruges kreativt i denne sammenhæng? På dette kursus dykker vi ned i den kreative del af musikfaget, og vi arbejder med helt simple redskaber til at skabe egne temaer, harmonier og sange. Som en del af dette univers ser vi på muligheder for at integrere helt simple skabende teknologier og bygger instrumenter, som bidrager til oplevelsen af musikalsk skabelse. Der kræves hverken teknologiske forkundskaber eller forudgående kendskab til sangskrivning og komposition.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 17. marts 2025
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

595,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Gratis under abonnement.
Med udgangspunkt i kompetenceområderne musikudøvelse og musikalsk skaben arbejder vi på dette kursus med en let fremgangsmåde, som kan bruges i undervisningen igen og igen, og som giver eleverne en forståelig og håndgribelig tilgang til det at skabe musik. Samtidig har vi fokus på teknologiens muligheder for at hjælpe os på vej med kreativiteten på menneskets præmisser.
Kurset har en legende tilgang til musikfagligheden på et stærkt teoretisk fundament.

Mål

Du får:
Redskaber til at sætte dine elever i gang med at skabe deres egen musik både med og uden brug af teknologi og viden om, hvordan teknologien kan bruges til at bygge jeres egne instrumenter i en legende tilgang til musikalsk skaben.

Målgruppe
Undervisere i musik i 3.-6. klasse samt i valgfaget musik

Underviser
Rasmus Broe

Kursusnummer
CFU-B25017

Louise Sletterød

+45 41 89 73 56

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00