Gå til indhold
Søg

Professionel relationskompetence, ICDP

ICDP (International Child Development Program) er et teori- og evidensbaseret program med fokus på relationskompetence og samspil. Relationer er grundstenen i læring, udvikling og trivsel, og professionel relationskompetence i denne kontekst handler om vores evner til at indgå i meningsfulde samspil med børn og unge for at fremme deres udvikling og trivsel både fagligt og socialt. Fokus på kurset vil være på lærere og pædagogers professionelle relationskompetence som en af de mest afgørende faktorer i forhold til børn og unges trivsel og læring.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 14. januar 2025
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

595,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Gratis under abonnement.
I løbet af dagen vil vi tage et ressourceorienteret blik på egen og andres praksis. Vi skal bl.a. kigge på – og arbejde med – samspilstemaer og stjernestunder og forsøge at give relationsarbejdet et fælles sprog i en faglig kontekst.
Det vil være en praksisnær dag, hvor der veksles mellem refleksionsøvelser og oplæg om relationskompetence og det gode samspil.
Der vil være inspiration til nemme og tilgængelige øvelser til det videre arbejde med relationskompetence i hverdagen – både individuelt og i teams – ligesom der vil være ideer til øvrig litteratur og muligheder.

Mål

Du får indsigt i professionel relationskompetence som central platform i arbejdet med børn og unge.

Målgruppe
Lærere, pædagoger, ressourcepersoner, inklusionsteam, familiebehandlere, sundhedsplejersker, konsulenter, socialrådgivere m.fl.

Underviser
Michala Spengler Carlsen

Kursusnummer
CFU-B25003

Louise Sletterød

+45 41 89 73 56

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00