Gå til indhold
Søg

Nyt liv til din årsplan i billedkunst og håndværk og design

Kender du det? Der er mange spørgsmål og overvejelser, når man skal tilrettelægge en motiverende undervisning. Ofte griber man til det kendte og sikre. På dette kursus ryster vi posen og kigger på de nyeste materialer fra CFU, bl.a. Gelli Plates, Ozobotter, badgemaskine og Merge Cubes. Tilbring en eftermiddag sammen med kolleger, og få masser af inspiration, mulighed for vidensdeling og tid til planlægning.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 19. juni 2024
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

0,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Kender du det? Der er mange spørgsmål og overvejelser, når man skal tilrettelægge en motiverende undervisning. Ofte griber man til det ”kendte og sikre”. På dette kursus ryster vi posen og kigger på de nyeste materialer fra CFU.

Du bliver klædt godt på til at udnytte de mange muligheder i mitCFU: Hvordan bruger du materialekasser? Hvordan kan du arbejde med film og tv med din klasse? Vi guider dig i valg af læremidler, præsenterer konkrete ideer, aktuelle kurser og informationer om nyt inden for faget.

Mål

Du får:
• Et overblik over CFU’s materialekasser med Gelli Plades, Ozobotter, Punch needle og Merge Cubes samt vores andre læremidler
• Idéer til billedkunst- og H&D-forløb, der kombinerer fagets kompetenceområder, og kommer ud i nogle af fagets kroge og afkroge
• Mulighed for at diskutere dine planer og ideer med andre billedkunst- og H&D-lærere, der måske gør tingene på en anden måde.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i billedkunst og håndværk og design

Underviser
Marlene Muhlig

Kursusnummer
CFU-K24017

Marlene Muhlig

+45 41 89 75 66

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00