Gå til indhold
Søg

Low arousal i praksis

Hvordan forebygger og håndterer vi udadreagerende adfærd hos eleverne? Metoden Low arousal lægger ansvaret for elevens mestring af hverdagens krav og forventninger på det pædagogiske personale, som med denne tilgang smitter med sin ro i stedet for at stille umulige krav.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 28. januar 2025
Kl. 09.00 - 13.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

895,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Gratis under abonnement.
Dette kursus formidler både viden om teorien bag low arousal samt de praktiske erfaringer med at benytte metoden i hverdagen. Vi kommer omkring et generelt børne-/menneskesyn, etiske tilgange til arbejdet med at udvikle mennesker og med konkrete metoder til at håndtere vanskelig adfærd og skabe samarbejdsrelationer.
Low Arousal-metoderne er oprindeligt udviklet i forhold til voksne mennesker med udviklingshæmning, men har vist sig anvendelige på en lang række andre områder. I første halvdel af oplægget gennemgås grundlæggende principper, menneskesyn, modeller mm., mens anden halvdel er langt mere praksisorienteret med udgangspunkt i konflikthåndtering.

Mål

Du bliver inspireret til tilgange, som er konkret anvendelige i dagligdagen, men som bygger på nogle universelle principper, der er gældende, uanset om man arbejder med børn, unge eller voksne.

Målgruppe
Pædagogisk personale i grundskolen

Underviser
Emil Vinther

Kursusnummer
CFU-B25008

Louise Sletterød

+45 41 89 73 56

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00