Gå til indhold
Søg

Læringsrummet som didaktisk ressource

Udforsk og eksperimentér med læringsrummets rolle i undervisningen. Bliv inspireret til at undersøge, hvordan rum og indretning kan påvirke og styrke læring. Tag på en opdagelsesrejse i din egen undervisningspraksis, og få viden og konkrete værktøjer med hjem.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 7. april 2025
Kl. 12.00 - 16.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

595,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Gratis under abonnement.
Faktisk har indretningen af klasserum større indflydelse på læring, end de fleste lige regner med. Viden om at skabe læringsrum, der understøtter læring, er vigtig at have med i sin pædagogiske og didaktiske rygsæk som lærer, og sjældent en viden man har med fra sin læreruddannelse.
Vi berører teoretiske aspekter, som understøtter brugen af læringsrummet som en vigtig didaktisk ressource, og du får indblik i, hvordan fysiske omgivelser kan influere på læring.
Vi arbejder med at udvikle en innovativ undervisningspraksis. Du vil få værktøjer og strategier til at integrere læringsrummet i din daglige undervisning, og gennem praktiske øvelser og diskussioner vil du få erfaring med, hvordan du kan optimere rummets indretning og udformning for at fremme læring.
Du vil få mulighed for at tænke mere kreativt og udvikle ideer og planer for dit eget læringsrum. Vores mål er at give dig et nyt perspektiv på læringsrummet og inspirere dig til at fortsætte din rejse i at skabe inspirerende og innovative læringsmiljøer efter kurset.

Mål

Du får et nyt perspektiv på læringsrummet og bliver inspireret til at indrette fleksible og inkluderende læringsmiljøer, der kan fremme læringen hos eleverne.

Målgruppe
Pædagogisk personale i grundskolen

Underviser
Karin Dyrendom

Kursusnummer
CFU-B25023

Louise Sletterød

+45 41 89 73 56

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00