Gå til indhold
Søg

Kom bag om sommerens skriftlige prøve i 9. klasse

Klæd dine elever godt på til terminsprøven i skriftlig fremstilling. Kom og hør om tankerne bag opgavetyperne i det seneste opgavesæt i 9. klasse, herunder hvordan eleverne skal læse opgaverne, og hvilke kriterier prøven skal vurderes ud fra.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 12. november 2024
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

15. oktober 2024

Pris

925,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Klæd dine elever godt på til terminsprøven. Kom og hør om tankerne bag de fire opgavetyper i det seneste opgavesæt fra afgangsprøven i skriftlig fremstilling i 9. klasse. Du bliver skarp på, hvordan eleverne skal læse opgaverne, og hvilke kriterier prøven skal vurderes ud fra. Du får også ideer til, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så eleverne rent faktisk lærer noget af at gå til terminsprøve.

Med afsæt i elevbesvarelser fra maj ser vi nærmere på potentialet og faldgruberne i forhold til vurderingsområderne: funktion, indhold og form. Vigtig viden, når årets undervisning i skriftlig fremstilling og terminsprøven skal planlægges.

Vi har fokus på, hvad der kendetegner den gode tekst, og hvordan vi kan undervise og vejlede eleverne bedst muligt frem mod terminsprøven. Du bliver også klædt på til at vurdere elevernes besvarelser efterfølgende.

Mål

Du bliver skarp på, hvordan eleverne skal læse opgaverne, og hvilke kriterier prøven skal vurderes ud fra.
Du får ideer til, hvordan du kan tilrettelægge undervisningen, så eleverne rent faktisk lærer noget af at gå til terminsprøve.

Målgruppe
Dansklærere i 7.-9. klasse

Underviser
Charlotte Rytter

Kursusnummer
CFU-K24041

Trine Ferdinand

+45 41 89 70 53

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00