Gå til indhold
Søg

Innovation og entreprenørskab i skolen

Grøntsager i en container uden jord og sollys, 3D-printede huse eller verdens første musikvideo fra rummet. Vi er omgivet af gode ideer. Men hvordan kan vi styrke elevernes opfindsomhed og virkelyst i de praktisk-musiske fag? På dette kursus skal vi arbejde med innovation og entreprenørskab, og du bliver præsenteret for en helt ny I&E-kasse fra CFU - fuld af gode ideer, som du kan anvende i din undervisning.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 14. november 2023
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

950,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Grøntsager i en container uden jord og sollys, 3D-printede huse eller verdens første musikvideo fra rummet. Vi er omgivet af gode ideer. Men hvordan kan vi styrke vores elevers opfindsomhed og virkelyst i de praktisk-musiske fag?

’Innovation og entreprenørskab’ er et tværfagligt hæfte, som man skal arbejde med i fagene. Det kan være vanskeligt at undervise i, da temaet kan være både diffust og komplekst.

På dette kursus vil du blive klædt på til at kunne understøtte elevernes evne til at tænke nyt, skabe og iværksætte. Vi arbejder med innovation og designprocesser – og en kasse fuld af gode ideer, som du kan låne på mitCFU. Materialekassen ’En kasse 2 Go’ kan motivere og understøtte dine elever til at arbejde i en innovativ og entreprenant retning. Kassens indhold er designet til de praktisk-musiske fag: billedkunst, håndværk og design, madkundskab og musik.

Mål

Du bliver præsenteret for en CFU-materialekasse til innovation og entreprenørskab i de praktisk-musiske fag.
Du bliver fortrolig med kassens indhold og klædt på til at folde den ud i din egen undervisning.

Målgruppe
Lærere i de praktisk-musiske fag

Underviser
Jakob Damgaard Laursen, Marlene Muhlig

Kursusnummer
CFU-K23063

Jakob Damgaard Laursen

+45 41 89 83 50

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00