Gå til indhold
Søg

Hvordan skabes øget deltagelse og kollektiv mestring?

Vi står på skolerne med en stor opgave. Aldrig før har vi haft så mangfoldig en børnegruppe, aldrig før har vi ekskluderet så mange, og aldrig før har eleverne trivedes så dårligt. Få inspiration til, hvordan man alligevel kan lykkes med opgaven.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 9. september 2024
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

895,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Det er en vanskelig opgave at skabe et godt lærende fællesskab, og det er en udfordring for mange lærere og pædagoger. Mellemformer er i den forbindelse blevet til organiseringer rundt på mange skoler, men er det nu en god ide? På dette kursus ser vi kritisk på de mekanismer mellemformer skaber og vedligeholder. Vi ser på de inklusionsforståelser, der ligger bag og giver helt konkrete værktøjer til, hvordan I kan gentænke mellemformer, så de kommer til at skabe endnu bedre deltagelse og vigtigst: At I oplever at lykkes endnu bedre med en svær opgave.
Du får gennem oplæg og processer indblik i de mekanismer og de forståelser, der låser vores ressourcer og syn på eleverne. Samtidig vil vi gennem de 6 principper vi præsenterer i vores bog om mellemformer give inspiration til nye måder at bruge og arbejde med mellemformerne på.

Mål

Du bliver inspireret til at forholde dig kritisk til mellemformer i den eksisterende forståelse og finde nye veje til deltagelse for eleverne.

Målgruppe
Lærere, pædagoger og ledere.

Underviser
Torben Bloksgaard

Kursusnummer
CFU-B24038

Maiken Adelsten

+45 41 89 75 33

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00