Gå til indhold
Søg

Få succes med temaet ‘Jeunes francophones’

Spændende og vedkommende temaer, som ligger tæt på elevernes dagligdag og interesse, skaber glæde og motivation. Med temaet 'Jeunes francophones' arbejder vi med frankofoni og unge i fransktalende lande. Vi ser på, hvordan vi kan inddrage relevante aspekter af kultur- og samfundsforhold, og vi kommer rundt om de forskellige elementer, der skal indtænkes i planlægningen af et tematisk forløb.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 9. november 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

1075,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Spændende og vedkommende temaer, som ligger tæt på elevernes dagligdag og interesse giver glæde og motivation i franskundervisningen.

På dette kursus bringer vi frankofoni og unge i fransktalende lande i spil. Vi dykker ned i temaet ’Jeunes francophones’ og inddrager relevante kultur- og samfundsforhold. Undervejs kommer vi rundt om de forskellige elementer, der skal indtænkes i planlægningen af et tematisk forløb, og som giver eleverne mulighed for at inddrage og reflektere over eget livsperspektiv, meninger og holdninger.

Vi afdækker og udvælger de materialer, input, tekster, billeder og lyd, som kan understøtte eleverne i at tilegne sig et ordforråd, der sætter dem i stand til at udtrykke sig på et sprog, der er til at håndtere. Og vi diskuterer, hvad det helt konkret betyder at arbejde med en dynamisk kulturforståelse, med inddragelse af Fælles Mål. Sidst men ikke mindst ser vi på, hvordan temaet kan tilpasses til din egen kontekst og motivere din elevgruppe.

Mål

Du får:
– inspiration til at tilrettelægge forløb, der inddrager viden om kultur- og samfundsforhold i fransktalende lande.
– indsigt i begrebet ’det dynamiske kultursyn’ – både i teori og praksis.
– konkrete forslag til materialevalg og input, som du kan inddrage i din undervisning.

Målgruppe
Fransklærere

Underviser
Daniele Eychenne, Stephanie Kim Löbl

Kursusnummer
CFU-K23043

Daniele Eychenne

+45 41 89 74 31

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00