Gå til indhold
Søg

Building Thinking Classrooms

Ønsker du at skabe et miljø i dit klasseværelse, hvor dine elever er engagerede, tænker kritisk og samarbejder med hinanden? Så er dette kursus noget for dig! Peter Liljedahl, en anerkendt pædagogisk forsker og forfatter, vil præsentere ”Building Thinking Classrooms” (Det tænkende klasserum), en innovativ tilgang til undervisning og læring.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 5. november 2024
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

1. oktober 2024

Pris

1795,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Ønsker du at skabe et miljø i dit klasseværelse, hvor dine elever er engagerede, tænker kritisk og samarbejder med hinanden? Så er dette kursus noget for dig!

Peter Liljedahl, der er anerkendt pædagogisk forsker og forfatter til bogen “Building Thinking Classrooms in mathematics” (”Det tænkende klasserum i matematik”), som bygger på resultaterne fra mere end 15 års forskning, vil på kurset præsentere en række praktiske strategier, der er designet til at støtte elevernes læring og engagement.

Du vil lære, hvordan du kan opbygge et klassemiljø, der er præget af fælles tænkning, problemløsning og samarbejde.

Kurset består af en blanding af praktiske øvelser og diskussioner, og du får mulighed for at samarbejde med andre lærere og dele ideer og erfaringer. Her har du chancen for at lære af en af de mest anerkendte eksperter inden for pædagogisk forskning og blive en del af en voksende bevægelse af lærere, der ønsker at skabe en positiv forandring i deres klasseværelser.

Kurset foregår på engelsk.

Målgruppe
Lærere på mellemtrinnet og udskolingen

Underviser
Professor Peter Liljedahl