Gå til indhold
Søg
Billede fra filmen Drømmebyggerne

Nordsjælland

Corona

Vi gennemfører visninger i Med Skolen I Biografen, da der er taget særlige forholdsregler i biograferne med færre pladser, sprit og rengøring, samt mundbind for alle over 12 år. Kravet om mundbind gælder fra torsdag den 29. oktober 2020 og siger, at mundbindet må fjernes, når man sidder i sit sæde.

Der er skærpede krav til ophold i foyer – og det vil være forskelligt, hvad der kan lade sig gøre i de forskellige biografer. Ved ankomst til biografen bedes klassen vente udenfor, mens en lærer går ind og aftaler med biografen hvordan klassen kommer ind i salen.

Kulturministeriet har i et brev den 9. oktober 2020 gjort det klart at deltagelse i biografvisninger i forbindelse med undervisning ikke er omfattet af udmeldingen om, at skoler anbefales at aflyse sociale arrangementer.

Annullerede billetter

Der er nu indgået bindende aftaler med biografer og filmudlejere, og i den forbindelse har vi måttet annullere forestillinger med for få solgte billetter. Alle berørte har fået besked via e-mail, og det er derfor en god idé at tjekke den e-mailadresse, som er tilknyttet dit UNI-login. Log desuden på mitCFU (mitcfu.dk – Mine materialer – Med skolen i biografen) for at sikre dig, at din forestilling ikke er blandt de annullerede.

Er din bestilling annulleret, vil du kunne finde billetter til samme film enten samme dag, men på et andet tidspunkt, eller i en anden biograf en anden dag. Bestil billetter i mitCFU.

Ekstra forestillinger

Er alt udsolgt kan der muligvis laves ekstra visninger. Kontakt os på msib-cfu@kp.dk for at høre, hvad der kan lade sig gøre! Der er lavet ekstra visninger i hhv. Hundested Kino, Nordisk Film Biograf, Hillerød og Nordisk Film Biograf, Lyngby.

Billetter og pris

I Nordsjælland er prisen 28 kr. pr. billet (folkeskoler i Halsnæs og Hillerød betaler kun 18 kr., da kommunerne betaler filmleje m.m.). Der er ikke indgået en aftale med Allerød Kommune og skolerne i Allerød kan derfor ikke benyttet ordningen.

Du bestiller billetter med dit UNI-login på mitCFU. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. Billetbestillingen er bindende.

Bemærk at ændringer af datoer og tider vil kunne forekomme. Ligeledes holder vi øje med Corona-situationen og er i løbende dialog med biograferne. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt