Gå til indhold
Søg

Billedkunst og SSF

Se aktuelle læremidler i billedkunst, der inspirerer til tværfagligt fokus på undervisningen i det obligatoriske emne sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab.

Film og TV udsendelser

På mitCFU kan du let og lovligt streame film og tv-udsendelser, der inspirerer til tværfagligt fokus på undervisningen i det obligatoriske emne sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab. Du kan også låne film, som dine elever selv kan afspille derhjemme.

Girlgaze

#Girlgaze

I reportageserien ‘#Girlgaze’ får vi et indblik i, hvordan kvindelige kunstnere behandler områder som krop, køn og seksualitet i et samfundsmæssigt perspektiv ved at undersøge dynamikken mellem privat- og offentlighedsfære, mellem voyeurisme og ekshibitionisme og mellem den rene og den urene kvindekrop i deres kunst. Få inspiration i artiklen Fra selfie til ‘#krop #køn #seksualitet’ til hvordan der i billedkunst valgfag kan arbejdes med et tværfagligt fokus på undervisningen i det obligatoriske emne sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab (SSF/BUVM).