Gå til indhold
Søg

Brætspil med fokus på det 21. århundredes kompetencer

I skolen vil vi gerne give mulighed for fordybelse og begejstring. Ved at inkludere brætspil i undervisningen kan du få flere elever til at arbejde med bl.a. kommunikation og problemløsning på en sjov og lærende måde.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 17. februar 2025
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

Bornholm
Campus Bornholm
Minervavej 1
3700 Rønne
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

3. juli 2024

Pris

595,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Gratis under abonnement.
På dette kursus vil vi udforske, hvordan brætspil kan bruges til at styrke de kompetencer, der er afgørende for at trives i det 21. århundrede. Vi vil fokusere på tre centrale områder:
• Kritisk tænkning og problemløsning.
Brætspil kan udfordre spillerne til at tænke kritisk og kreativt for at finde løsninger på komplekse problemstillinger. De skal analysere situationer, vurdere forskellige muligheder og træffe velinformerede beslutninger.
• Samarbejde og kommunikation:
Mange brætspil kræver, at spillerne samarbejder for at nå et fælles mål. Dette giver dem mulighed for at øve sig i at kommunikere effektivt, koordinere deres handlinger og løse konflikter på en konstruktiv måde.
• Kreativitet og innovation.
Brætspil kan inspirere spillerne til at tænke udenfor boksen og finde nye og innovative løsninger på udfordringer. De kan også give dem mulighed for at udtrykke sig kreativt og udforske forskellige ideer.
Alle spil, der arbejdes med, kan lånes på MitCFU, og der bliver differentieret mellem indskoling, mellemtrin og udskoling.

Mål

Du får indblik i brætspils læringspotentialer.

Målgruppe
Undervisere og pædagoger i grundskolen.

Underviser
Jakob Damgaard Laursen

Kursusnummer
CFU-B25011

Louise Sletterød

+45 41 89 73 56

CFU Bornholm administration

cfub@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00