Gå til indhold
Søg
MSIB-København-topbillede

København og Storkøbenhavn

Corona

Vi har i samarbejde med biograferne planlagt en ny sæson af Med Skolen I Biografen, og nu er restriktionerne i forhold til Corona i biograferne ophævet. Det kan jo ændre sig og sker det, så følger vi altid myndighedernes anbefalinger i forhold til Corona. Det gælder stadigt at hvis elever eller lærere er syge, skal de undlade at møde op.

Billetter og pris

I København og Storkøbenhavn er prisen kr. 18,- pr. billet. Der er ikke indgået en aftale med Frederiksberg og Vallensbæk Kommune og skolerne i Frederiksberg og Vallensbæk kan derfor ikke benyttet ordningen.

Du bestiller billetter med dit UNI-login på mitCFU. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. Billetbestillingen er bindende.

Ekstra forestillinger

Er alt udsolgt kan der muligvis laves ekstra visninger. Kontakt os på msib-cfu@kp.dk for at høre, hvad der kan lade sig gøre!

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at nyde medbragt slik, popcorn, sodavand etc. til forestillingerne. Læreren skal sikre sig, at eleverne rydder pænt op efter sig, når klassen forlader biografsalen samt sørge for almindelig god ro og orden. Der henvises også til biografernes lokale regler.

Bemærk at ændringer af datoer og tider vil kunne forekomme. Ligeledes holder vi øje med Corona-situationen og er i løbende dialog med biograferne. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt