Gå til indhold
Søg
" "

København og Storkøbenhavn

Billetter og pris

I København og Storkøbenhavn er prisen kr. 18,- pr. billet. Der er ikke indgået en aftale med Frederiksberg og Vallensbæk Kommune og skolerne i Frederiksberg og Vallensbæk kan derfor ikke benytte ordningen.

Du bestiller billetter med dit UNI-login på mitCFU. Husk at booke billetter til det samlede antal deltagere inkl. lærere. Efter bestilling modtages automatisk en bekræftelse pr. mail, der kan benyttes som adgangsbillet. Bookinger kan altid følges på hjemmesiden. En uge før forestillingen udsendes en automatisk påmindelse. Billetbestillingen er bindende.

Husk at du altid kan se dine bestillinger i mitCFU under ‘Mine materialer på fanebladet ‘Med Skolen I Biografen.

Bemærk at ændringer af datoer og tider vil kunne forekomme. Ligeledes holder vi øje med Corona-situationen og er i løbende dialog med biograferne. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ekstra forestillinger

Er alt udsolgt kan der muligvis laves ekstra visninger. Kontakt os på msib-cfu@kp.dk for at høre, hvad der kan lade sig gøre!

Slik, popcorn og oprydning

Det er ikke tilladt at nyde medbragt slik, popcorn, sodavand etc. til forestillingerne. Læreren skal sikre sig, at eleverne rydder pænt op efter sig, når klassen forlader biografsalen samt sørge for almindelig god ro og orden. Der henvises også til biografernes lokale regler.

Kontakt