Gå til indhold
Søg

Lærfest København

Danmarks Læringsfestival i København er kendt af de fleste, men fra 2022 skifter festivalen navn til Lærfest - som er det nye brand, der samler Danmarks Læringsfestival i øst og Skolemessen i vest.

Hvad er Lærfest København?

Lærfest København er en fysisk salgs- og fagmesse for alle med interesse for skole og læring, som løber af stablen over to dage i Bella Center. Her udstiller mere end 150 forlag og læremiddelproducenter de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag og temaer i grundskolen samt for gymnasier og dagtilbud.

Ved siden af de store udstillingsområder er der foredrag, fagdates med pædagogiske konsulenter fra CFU, mulighed for at komme i dialog med kommuner og masser af kollegial messestemning. Du kan også lade dig inspirere af fagkollegers pædagogiske projekter med god mulighed for erfaringsudveksling. – Og det hele er gratis.

Hvornår og hvor foregår Lærfest?

Lærfest København afholdes den 15.-16. marts 2023 i Bella Center.

I Aarhus afholdes den tilsvarende messe, Lærfest Aarhus, den 19.-20. april 2023, og det foregår i Musikhuset og i Aarhus Congress Center.

Hvem er messen for?

Lærfest København henvender sig til lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere, ansatte i dagtilbud og voksenuddannelser samt andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på.

Følg med på hjemmesiden, Facebook og Twitter

Følg med på messens hjemmeside på kbh.lærfest.dk – følg Lærfest København på Facebook, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag?

Lærfest er arrangeret af CFU Danmark.