Gå til indhold
Søg

Teknologifantasi

Hvordan udfordrer digitale teknologier vores fantasi? Og hvordan kan vi udnytte digitale teknologiers kunstneriske potentialer? Vi arbejder med designprocesser, datalogiske forståelser og programmering med fokus på teknologier som materialiteter og eksplorative rum. Sammen skaber vi fabulerende prototyper og fiktive universer, der i sig selv er udtryksfulde og kan få børns stemmer i spil på nye måder.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 28. februar 2023
Tirsdag d. 28. marts 2023
- begge dage kl. 13.00-16.00

Tilmeldingsfrist

31/01/2023

Pris

1.550 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Hvordan kan digitale teknologier udfordre vores fantasi? Og hvordan eksperimenterer vi med digitale teknologiers kunstneriske potentialer? 

Over to kursusgange dykker vi ned i, hvordan digitale teknologier indgår i børns livsverden; deres drømme og fantasier nu og i fremtiden. Vi skal arbejde med designprocesser, datalogiske forståelser og programmering, hvor vi fokuserer på digitale teknologier som materialiteter og eksplorative rum. Vi skal sammen udforske digitale teknologiers kunstneriske potentialer og skabe fabulerende prototyper og fiktive, skæve universer, der i sig selv er udtryksfulde og kan få børns stemmer i spil på nye måder. 

Kurset foregår i en vekselvirkning mellem inspirationsoplæg, hands-on-afprøvninger, dialog og refleksionsprocesser, der skal inspirere til udvikling af praksiseksperimenter på egen skole. 

Målgruppe
Lærere (særligt i dansk og billedkunst), pædagoger og vejledere

Undervisere
Karin Dyrendom og Karen Mikkelsen, pædagogiske konsulenter på CFU

Kursusnummer
CFU139020

Karin Dyrendom

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 86 83

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00