Gå til indhold
Søg

PLC-netværksmøde 

Samarbejde mellem ledelse og PLC 

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 28. november 2022
Kl. 15.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist

21/11/2022

Pris

0,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Samarbejde mellem ledelse og PLC

I den nye bekendtgørelse skærpes formuleringen af PLC’s centrale rolle i strategiske udviklingsindsatser i samarbejde med skolens ledelse:

  • 1. Det pædagogiske læringscenter udgøres af skolens vejledere og ressourcepersoner, som i samarbejde med skolens ledelse og lærere arbejder for at fremme alle elevers faglige og alsidige udvikling og trivsel…. Og stk. 2:

Stk. 2. Det pædagogiske læringscenter skal i samarbejde med ledelsen

  • igangsætte, understøtte og evaluere skolens strategiske og organisatoriske arbejde med pædagogisk praksis, undervisningskvalitet og undervisningsmiljø samt understøtte skoleudviklingsindsatser

Her er vi nysgerrige på hvordan det samarbejde konkret kan se ud? Hvordan arbejder man i konkrete strategiske kontekster med at lederne spiller en integreret rolle i forhold til arbejdet med læring og udvikling, uden at hverken medarbejdere eller ledere har behov for at skele til deres positioner i samarbejdet, men i højere grad ser sig selv som hinandens forudsætninger for at løse den fælles opgave?

Det regner vi med, at I også er nysgerrige på… og skulle ledelsen være forhindret kommer I selvfølgelig alligevel:)

Som sædvanlig byder vi på konkrete fortællinger fra landskaber, hvor teori og praksis mødes og rig mulighed for sparring i netværket

Vi byder som altid på kaffe og kage – gode samtaler og mulighed for netværk.

Kursusnummer
CFU229078

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00