Gå til indhold
Søg

Musik som valgfag

Bliv klogere på valgfagets indhold og form, og få inspiration til din daglige undervisning. Kurset veksler mellem oplæg, debat, gruppearbejde, øvelser og erfaringsudveksling, og vi øver både sange, sammenspilsformer og fagligheden i praksis. Vi kommer omkring kompetenceområderne musikudøvelse, musikalsk skaben og musikforståelse, og du får overblik over krav og metoder til prøven i valgfaget.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 28. september 2022
Kl. 09.00 - 15.30

Tilmeldingsfrist

31/08/2022

Pris

1.050 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Bliv klogere på valgfagets indhold og form, og få inspiration til din daglige undervisning.

På dette kursus kommer vi omkring de tre kompetenceområder: musikudøvelse, musikalsk skaben og musikforståelse. Vi tager udgangspunkt i prøven, og hvordan de tre kompetenceområder kommer i spil her i et ”prøverollespil”. I dette gennemgås prøvens formalia og krav, så du får et overblik over forløbet op til og under prøven.

Derudover arbejder vi med forskellige sange, og hvordan vi kan overføre dem til sammenspil på forskellige niveauer, og vi vil ligeledes arbejde praksisfagligt med bl.a. at komponere jingles i grupper. Og så skal I lære at arbejde med begynderstrengeinstrumenter, så alle må gerne medbringe en ukulele.

Kursusdagen vil veksle mellem oplæg, debat og fælles refleksioner, gruppearbejde, træning af prøven og ikke mindst klingende musik i et valgfagsperspektiv. Ligeledes vil dagen give netværk, og vi vil undersøge og udveksle netværk og fora, hvor lærere i valgfaget musik hjælper hinanden.

Deltagere skal medbringe computer og ukulele.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i valgfaget musik

Underviser
Stefan Teilmann Laub Nielsen, Lærer, lektor på læreruddannelsen, Professionshøjskolen Absalon

Kursusnummer
CFU229019

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00