Gå til indhold
Søg

Musik og rytmik

Rytme, musik og bevægelsesleg styrker følelsen af fællesskab i klassen. Hvordan kan rytmikleg, stomp og bevægelse samle klassen og styrke både det sociale, kognitive, psykiske og fysiske hos indskolingsbørnene? Vi gennemgår en masse lege, som øger opmærksomhed, trivsel og gode relationer, og som for størstedelens vedkommende kan bruges både inde og ude.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 7. februar 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

13/01/2023

Pris

1.350 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Bemærk: Kurset er flyttet fra den 22.11.22 til den 07.02.23!

Rytme, musik og bevægelsesleg styrker følelsen af fællesskab i klassen. Hvordan kan rytmikleg, stomp og bevægelse samle klassen og styrke både det sociale, kognitive, psykiske og fysiske hos indskolingsbørnene? Vi gennemgår en masse lege, som øger opmærksomhed, trivsel og gode relationer, og som ofte kan bruges både inde og ude.

Vi har fokus på sprog og ordrytmer, når vi laver stomp, bevægelsesrytmebanko og rap. Stompspande og stikker er fantastiske redskaber i alle de temaer, der arbejdes med i indskolingen. Vi gennemgår en musikmodel, som kan tilpasses dine emner, så rytmikken altid er med.

I opmærksomhedslegene skiftes børnene til at ”være på” og ”finde på” – de elsker det 😊 Vi arbejder med ”genbrugssange”, som kan digtes om til en bestemt begivenhed, og vi laver bodypercussion og seje moves, som styrker bevægeglæden. Der er god plads til fantasi og medskaben!

På kurset får du masser af idéer og værktøjer til den daglige undervisning, og du får et kompendium og lydfiler med sange og rytmer med hjem.

Medbring bevægelsestøj og -sko.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i indskolingen

Underviser
Annette Møs, musik- og bevægelsespædagog, komponist og forfatter

Kursusnummer
CFU229013

Annette Bøgh Holtov

Adm. medarbejder

+45 41 89 74 11

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00