Gå til indhold
Søg

Musik = fællesskab + venskab

Relationer er vigtige for børn i skolen. Musik får os til at rykke tættere på hinanden og skaber grobund for fællesskab og venskab. Du får bud på en musikundervisning, der lægger vægt på at styrke børnenes trivsel og faglighed omkring den musikalske skaben. Du bliver også præsenteret for nye, iørefaldende sange om venskab – og melodier, der er gode til både kor, sammenspil og bevægelse.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 20. september 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

23. august 2023

Pris

1100,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Venner er et af de vigtigste emner for børn i skolen. Musik får os til at rykke tættere på hinanden og skaber grobund for venskab og fællesskab.

Du får bud på en musikundervisning, der lægger vægt på at styrke børnenes trivsel og faglighed omkring den musikalske skaben.

Du bliver også præsenteret for nye, iørefaldende sange om venskab – og melodier, der er gode til både kor, sammenspil og bevægelse. Sangene er oplagte at synge i musikundervisningen, til morgensang, i koret eller i en større emneuge. Stemmerne er nemme, velklingende og lige til at gå til.

Der er masser af stof til både indskoling og mellemtrin. Materialet lægger op til, at eleverne er med til at gøre sangene levende med deres ideer og kreativitet.
Som deltager får du bogen ’Venner’ af Bjarne List Nissen.

Mål

Du får et musikalsk værktøj til at styrke musikaliteten og fællesskabet i din klasse.

Målgruppe
Musiklærere i indskolingen og på mellemtrinnet

Underviser
Bjarne List Nissen

Kursusnummer
CFU-K23054

Ingrid Skovgaard Andersen

+45 38 79 07 60

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00