Gå til indhold
Søg

GeoGebra niveau 1 – for begyndere

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med GeoGebra, er her den helt oplagte mulighed. Arbejdet med GeoGebra motiverer eleverne og giver dig mulighed for at iscenesætte en mere undersøgende og eksperimenterende undervisning i geometri. På kurset er der god tid til at blive fortrolig med de grundlæggende værktøjer, og du får inspiration til, hvordan de kan inddrages i din undervisning.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Mandag d. 23. august 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

09/08/2021

Pris

1.100 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med GeoGebra, er her den oplagte mulighed. Arbejdet med GeoGebra motiverer eleverne og giver en mere undersøgende og eksperimenterende tilgang til geometrien. På kurset er der god tid, og du får inspiration til, hvordan du kan bruge GeoGebra i undervisningen.

Kurset er for dig, der er nybegynder og vil klædes på til at bruge GeoGebra i undervisningen.

Det er obligatorisk at bruge et dynamisk geometriprogram på alle niveauer i grundskolen, og her er det gratis program GeoGebra en god mulighed. Arbejdet med GeoGebra motiverer eleverne og giver en mere undersøgende og eksperimenterende tilgang til geometrien.

Kurset er en blanding af et teknikkursus og et didaktisk kursus, hvor vi i et roligt tempo vil arbejde os igennem GeoGebras grundlæggende funktioner. Samtidig vil vi inddrage praksiseksempler på, hvordan GeoGebra kan berige din undervisning.

Mål:
Du får:

  • en grundlæggende indføring i GeoGebra
  • indblik i GeoGebras muligheder
  • indsigt i, hvordan GeoGebra kan bruges i undervisningen.


Målgruppe
Matematiklærere, der ikke har arbejdet med GeoGebra – eller kun meget lidt

Underviser
Nanna Filt Christensen, lærer

Kursusnummer
CFU219033

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00