Gå til indhold
Søg

Folieskærer – fra ide til produkt i håndværk og design

Folieskæreren er en fabrikationsteknologi, der kan bidrage til at skabe nye og anderledes produkter i faget H&D. Du bliver introduceret til folieskærerens mange muligheder og bliver klogere på, hvordan den kan indgå som et værktøj blandt mange i produktfremstillingen i faget. Du får indsigt i teknologien og redskaber til at skabe en varieret undervisning. Kurset har et kreativt, skabende fokus.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 6. februar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Torsdag d. 8. februar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist

9. januar 2024

Pris

1050,00 kr.

Tilmeld

Kursusbeskrivelse

Bliv introduceret til en fabrikationsteknologi, og bliv klogere på, hvordan den kan indgå som et værktøj i håndværk og design. Du bliver præsenteret for konkrete værktøjer, materialer og ikke mindst forskellige folieskærere. Med inspiration fra egne og fælles idéer og udfordringer får du mulighed for selv at eksperimentere og afprøve forskellige maskiner og materialer.

Du får indsigt i en specifik teknologi, dine ønsker og behov ift. udvikling af egen undervisning, når det gælder brug af læringsteknologi. Målet er, at metoden er implementeret i egen praksis, og at du har redskaberne til at “kunne selv”, når kurset ender.

Kurset foregår i en vekselvirkning mellem oplæg, praktiske øvelser og fælles didaktiske refleksioner over folieskæren som en digital produktionsteknologi/makerteknologi i håndværk og design. Har I allerede indkøbt en folieskærer, vil der være mulighed for at medbringe denne på kurset og derved udvide egne kompetencer.
Kurset har et kreativt skabende fokus.

Mål

Mål
• Du får kendskab til brugen af folieskærere, teknik og materialer i håndværk og design – og til brugen af forskellig software.
• Du får redskaber og metoder til at skabe nye motiverende måder at undervise på.

Målgruppe
Lærere og pædagoger i håndværk og design

Underviser
Rasmus Emil Hauge Thomsen, Rasmus Emil Hauge Thomsen

Kursusnummer
CFU-K24019

Marlene Muhlig

+45 41 89 75 66

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00