Gå til indhold
Søg

Udlån

Ansatte ved de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne og VUC i hele hovedstadsområdet, kan gratis låne undervisningsmaterialer/klassesæt via CFU. Vi kører det direkte til din skole og henter det igen.

Gymnasiekonsulenterne rådgiver og vejleder om læremidler og deres anvendelse. Vi modtager også gerne ønsker til indkøb af nye klassesæt.

Bøger - også e-bøger

På mitCFU kan du låne bøger – også e-bøger – til dine elever.

Du bliver automatisk oprettet som låner, når du logger på mitCFU.dk med dit UNI-login. Du skal opgive en e-mailadresse. Hvis du har spørgsmål til oprettelsen, så kontakt brugerservice på tlf. 41 89 91 10. Det er vigtigt, at du sørger for at få dit UNI-login opdateret hos CFU, hvis du skifter arbejdsplads og det kan du gøre ved at sende en mail til cfu@kp.dk.

Levering og afhentning af materialer

CFU leverer og afhenter på alle skoler/institutioner i regionen på en fast ugedag – se din skoles ‘køredag’ på forsiden af mitCFU (‘Bestil afhentning’) eller på opslag på din skoles leveringssted. Vi kommer kun, hvis du har bestilt materialer til levering, eller hvis du har bestilt afhentning. Vi leverer fra både Læremiddel- og Udlånssamlingen.

Frister for booking og afhentning af materialer

Levering

Materialer, som du vil have leveret på skolen, skal du booke senest 8 dage før skolens køredag.

Afhentning

Når du vil returnere materialer, skal du selv bestille afhentning senest 2 hverdage før skolens køredag. Bestil afhentning af materialer i mitCFU.

Brugerservice

Support – Kontakt CFU

Kontakt vedr. streaming, e-bøger og lån
Mandag-torsdag 10-15, fredag 10-14
Telefon 41 89 91 10
cfu@kp.dk

mitCFU

Lån undervisningsmateriale til dit fag på MitCFU. Login med UNI-Login eller WAYF. Sæt “Filter” på “Ungdomsuddannelser”, når du er inde på sitet.

Følg os på Facebook