Gå til indhold
Søg

Film og tv

TV i undervisningen

CFU har en stor samling på mere end 45.000 tv-udsendelser (herunder dokumentarfilm, kortfilm og tv-film) i mitCFU til undervisningen.  Samlingen bliver løbende udvidet med både danske og udenlandske tv-udsendelser. Du kan søge tv-udsendelser på samme måde som andre læremidler i mitCFU og med få klik streame dem direkte i din undervisning.

Du kan desuden give dine elever adgang til at se tv-udsendelser både i skolen og hjemme. Du booker og udlåner dem i mitCFU til hele klasser eller enkelte elever. Du kan følge anvisningerne i mitCFU.

Tv-udsendelser, der har været sendt indenfor de sidste 21 dage og som ikke er indgået i udlånsbasen, kan bestilles hos CFU.

Spillefilm i undervisningen

I mitCFU kan du streame over 600 spillefilm, og flere kommer til. Du kan se kvalitetsfilm, der nøje er udvalgt til undervisningen i en lang række fag uden at skulle tænke på rettigheder. Du kan streame i forberedelsen og i undervisningen, og dine elever kan streame de fleste af de spillefilm, som du giver dem adgang til både i undervisningen og hjemme.

En del af de engelsk-, tysk- og fransksprogede film har både danske og originalsprogets undertekster, som kan vælges til og fra.

Adgang til streaming

Kontakt

Brugerservice

Support – Kontakt CFU

Kontakt vedr. streaming, e-bøger og lån
Mandag-torsdag 10-15, fredag 10-14
Telefon 41 89 91 10
cfu@kp.dk

Følg os på Facebook