Gå til indhold
Søg
Lærer underviser på kursus

Find kurser

Find og tilmeld dig CFU’s kurser og konferencer.

Ønsker du overblik over kurser til dit fag kan du med fordel bruge linket til vores online katalogvisning, hvor du direkte kan tilmelde dig.

Har du en titel eller ønsker at bruge fritekstsøgning, så brug søgefeltet herunder.

Børn & Billeder

Få inspiration og motivation til, hvordan billeder kan være en kilde til igangsættelse af legende, eksperimenterende og sanselige processer for alle børn.

Dato

Tirsdag d. 9. maj 2023
Kl. 09.00 - 16.00

Sted

Valgfagsprøven i billedkunst – prøv det selv

Bliv guidet igennem valgfagsprøven fra A til Z - i både teori og praksis. I to-mandsgrupper arbejder vi sammen om et fælles tema og lodtrukne udtryksformer. Du skal eksperimentere og dokumentere processen og til sidst præsentere jeres færdige projekt. Du får indblik i karaktergivning, eksaminator- og censorrollen, og du får inspiration til jeres undervisning, ro i maven og mod på at føre til prøve.

Dato

Torsdag d. 7. september 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Fredag d. 8. september 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3

Eksperimenter og skitser – veje og vildveje til det gode billedprojekt

Har du brug for at få konkrete metodiske greb og redskaber til, hvordan du kan rammesætte eksperimenterende billedfremstilling inden for plane, rumlige og digitale billeder? Og har du brug for inspiration til, hvordan du kan vejlede eleverne i arbejdet med deres billedprojekt, og hvordan eleverne gennem eksperimenter, skitser og feedback kan kvalificere deres valg og fravalg i fremstillingen af billedprojekter?

Dato

Tirsdag d. 26. september 2023
Kl. 13.00 - 16.00

Tirsdag d. 3. oktober 2023
Kl. 13.00 - 16.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3

Har I en folieskærer til at klippe for jer?

Folieskæreren er en fabrikationsteknologi, der kan bidrage til at skabe nye og anderledes æstetiske udtrykskvaliteter i faget billedkunst. Du bliver introduceret til folieskærerens mange muligheder og bliver klogere på, hvordan den kan indgå som et værktøj blandt mange i billedfremstillingen i faget. Du får indsigt i teknologien og redskaber til at skabe en varieret undervisning.

Dato

Tirsdag d. 30. januar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Torsdag d. 1. februar 2024
Kl. 14.00 - 17.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3

Billedkunstfagets dag 2024 – se og skab på ARKEN

Billedkunsten skaber oplevelser, følelser og refleksioner, og når værker bliver sat ind i nye sammenhænge, giver det nye ideer til undervisningen. Kom og få indsigt i kunstens mangfoldige udtryksformer med udgangspunkt i den aktuelle kunstudstilling på ARKEN. Vi bruger udstillingen, og du får selv fingrene i materialerne og skaber nye udtryk.

Dato

Onsdag d. 13. marts 2024
Kl. 09.00 - 15.30

Sted

København
ARKEN Museum for Moderne Kunst
Skovvej 100

Konferencer og gratis tilbud

Konference Børn og Billeder - plakat

Børn & Billeder

Få inspiration og motivation til, hvordan billeder kan være en kilde til igangsættelse af legende, eksperimenterende og sanselige processer for alle børn.

Dagen afholdes i samarbejde med Professionshøjskolen Absalon.

Gratis kursus på skolen om Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

Har I ambitioner med SSF-undervisningen?

I kan få et gratis kursus om SSF på 2×3 timer i perioden januar-juni 2023 ude på jeres skole. I vil få indsigt og inspiration i forhold til emnerne i faghæftet, materialer og tre udvalgte SSF-temaer og deres tilrettelæggelse, så alle kan deles om at tage ansvaret og få emnerne ind i fagene.
I skal blot samle et team/en gruppe på 3-15 lærere, pædagoger eller sundhedsplejersker og sørge for ledelsens godkendelse.

Derefter skal I henvende jer til Christina Hellensberg, chel@kp.dk – tlf. 41 89 74 08 og aftale de datoer, underviseren skal komme ud til jer.

Praktisk information