Gå til indhold
Søg

Udvalgte tv-udsendelser og film til alle klassetrin

Pige der ligger på seng med computer

Se og brug tv-udsendelser og film

Find tv-udsendelser og film i mitcfu. Til nogle tv-udsendelser, herunder kortfilm, er der en specifik vejledning. Alle relevante spillefilm har en specifik pædagogisk note og enten en generel eller specifik vejledning.

Vejledningerne er skrevet til dig som lærer. Der kan være eksempler på konkrete ideer til arbejdet med filmene i din undervisning.

Husk at låne tv, film og evt. kapitelsæt til eleverne (se evt. her, hvordan du gør fjernundervisning).

Lån af kapitelsæt forklares her: kapitelsæt til elever.

Film og tv udskoling

  • Tv-udsendelser inkl. kortfilm og film med kapitelsæt
    På denne huskeseddel finder du de levende billeder, som har CFU-kapitelsæt. Kapitelsæt er markeringer i filmen/tv-udsendelsen i form af spørgsmål, statements, inddelinger mv. Husk at låne både udsendelse og kapitelsæt til dine elever.
  • Levende billeder med specifik pædagogisk vejledning
    På denne huskeseddel finder du levende billeder, som har en specifik pædagogisk vejledning, der kan give dig inspiration til at bruge filmen eller udsendelsen i din undervisning. Vejledningen indeholder ofte før, under og efter opgaver, som er lige til at bruge i klassen. Opgaverne kan handle om ordforråd, karakteristikker, spørgsmål, statements, både analoge og digitale, som kan bruges i det mundtlige eller skriftlige arbejde.

Film og tv indskoling og mellemtrin

  • Muzzy Club online
    Et digitalt webbaseret læringsværktøj til at lære sprog, herunder engelsk, tysk, fransk. Materialet består af film, filmklip, sange, interaktive læringsspil og mundtligt og skriftligt arbejdsmateriale.