Gå til indhold
Søg

Læremidler til mellemtrin

Skolepige hviler arme og hoved på bog og bøger på hver side af bord

Lån læremidler til din franskundervisning.

Billedbogen “Les Voisins”, som betyder “Naboer” sætter fantasien i gang. Sammen med hovedpersonen går vi på opdagelse i vidt forskellige familieliv. Er disse familier mon sprunget ud af den lille piges forestillingsevne, eller eksisterer de virkelig?

6.-9. klasse

Af: Einat Tsarfati

Bogen kan med fordel inddrages i et tema om “Les loisirs”. Den kan anvendes til samtale om, hvad man lave i løbet af en dag. Efter at have læst bogen kan eleverne selv lave en tilsvarende beskrivelse om, hvad de selv laver i løbet af dagen.

5.-6. klasse

Af: Julie Bissonnet Hansen

En serie af 6 meget letlæste bøger, der allerede kan anvendes fra første undervisningsår.

5.-6. klasse

Hånddukker giver eleverne mulighed for at lave små rollespil med hinanden. Med kassens elementer kan eleverne arbejde sammen i tremandsgrupper. Eleverne kan vælge at øve sig på de dialogforslag, der hører med til materialet, eller de kan vælge selv at skrive nye dialoger.

5.-6. klasse

Premieres lectures består af 21 lette frilæsningsbøger til begynderundervisningen skrevet i et meget enkelt sprog med tilhørende illustrationer.

5. til 6. klasse

Materialet giver elevernes mulighed for at repetere ord og udtryk om tema dyr. Med kassens elementer kan der organiseres forskellige spil og lege i klassen.

5.-6. klasse

Se mere og book

Materialet giver elevernes mulighed for at repetere ord og udtryk om tema mad og drikke. Med kassens elementer kan der organiseres forskellige spil og lege i klassen.

5.-6. klasse

Se mere og book

Kan bruges til træning, afprøvning, repetition, faglig fordybelse og bevægelse.

4.-8. klasse

Kan bruges til faglig fordybelse, afprøvning, repetition, kreativitet.

0. – 6. klasse

Se mere og book

Materialesæt med mange forskellige spil. Eleverne får automatiseret deres ordforråd og talehandlinger på en legende måde. Der medfølger en udførlig undervisningsguide med gloser, spilleregler og ideer til anvendelse af spillene.

5.-10. klasse