Gå til indhold
Søg

Læremidler – Film og tv

filmrulle-35mm

Her finder du relevante tv-udsendelser og film, der kan streames direkte og udlånes til eleverne samt dvd’er.

Vi har samlet fransktalende kortfilm, som du kan streame i din undervisning via mitCFU. Til mange af kortfilmene finder du en pædagogisk vejledning med ideer og inspiration til, hvordan du kan arbejde med kortfilmen.

Vi har samlet alle de fransktalende film, som du kan streame i din undervisning via mitCFU. Til de fleste film finder du en pædagogisk vejledning med ideer og inspiration til, hvordan du kan arbejde med filmen.

Tv-udsendelserne egner sig til at arbejde med forskellige sproglige elementer på en relevant, vedkommende og sjov måde. Find den pædagogiske vejledning i Mit CFU.

Huskeseddel: Alors parle !

Find arbejdsark til hver udsendelse på: UR Skola

Tv-udsendelserne omhandler alt fra skole, mad, mode, sport, mm. Velegnet til 8.-10. kl. Lad eleverne opleve fransktalende unges hverdag.

Huskeseddel: Alors demande !

Find arbejdsark til hver udsendelse på: UR Skola

I løbet af 10 afsnit af 10 minutters varighed samtaler programværterne Jonas og Lilly med humor og spøg om forskellige temaer som fx, venskab, fritidsinteresser, rejser eller indkøb mm. Svensk serie til de ældste klasser med svenske undertekster.

Mellem tradition og modernitet, giver denne serie af TV-dokumentarer et billede af de store afrikanske byer i rivende udvikling.

Huskeseddel: Bon baisers d’Afrique – avec TV5

Til projektopgaven, gymnasiet eller læreruddannelsen – bag om overvægt, graviditet fornægtelse, solidaritet under Corona eller fransk politik og kunst, etc. Kan ses med franske eller engelske undertekster.

Svensk tv-serie i fem dele om fem teenagere, der bor i Paris. Vi følger dem igennem en helt almindelig dag – fra morgen til aften og hører det franske sprog som det tales i hverdagen. Med franske undertekster.