Gå til indhold
Søg

What’s next?

Den gode læring i engelsk skal fortsætte på mellemtrinnet, og undervisningen skal tilrettelægges, så eleverne bevarer lysten til at lære sproget og bliver klædt på til at klare de øgede faglige udfordringer. Hvordan kan du som lærer rammesætte en undervisning, hvor du integrerer autentisk sprog, fokuserer på chunks og ordforråd og sikrer en progression; også hvis du ikke bruger et bogsystem?

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 7. september 2021
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

10/08/2021

Pris

1.500 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Hvordan fortsætter du den gode læring i engelsk på mellemtrinnet? Hvordan hjælper du eleverne til at bevare motivationen? Og hvordan sikrer du en gennemtænkt progression, hvis du ikke bruger et bogsystem?

På kurset vil du få ny inspiration til, hvordan du får det autentiske sprog ind i engelskundervisningen. Vi har blandt andet fokus på vigtigheden af at arbejde med ordforråd og chunks, og vi ser også på, hvordan du kan lade drama spille en afgørende rolle i undervisningen.

Vær parat til fylde din værktøjskasse med konkrete idéer til en engelskundervisning, hvor rammen og målene for læring er tydelige, og hvor idéerne bygger på den nyeste teori om at lære engelsk.

Kurset veksler mellem hands-on aktiviteter, idéudveksling og konkrete undervisningsforløb bl.a. fra systemet Yes we can.

Mål
Du får:

  • bud på, hvordan det autentiske sprog får plads i undervisningen.
  • idéer til arbejdet med ordforråd og elevernes aktive brug af sproget.
  • konkrete idéer og forløb, du kan bruge i morgen.
  • idéer til at gøre undervisningen engagerende og motiverende.

Målgruppe
Engelsklærere i 3.-5. klasse

Underviser
Louise Holst Tollan, underviser og lærebogsforfatter

Kursusnummer
CFU219049

 

Helle Rodenberg

Engelsk og den internationale dimension

+45 41 89 73 81

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00