Gå til indhold
Søg

Gratis online kursus ultra:bit challenge – knæk koden til bevægelse

Bliv klar til at deltage i ’ultra:bit challenge – knæk koden til bevægelse’ - et gratis online kursus sammen med dine elever.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 30. september 2021 Kl. 09.00-11.00

Tilmeldingsfrist

10/09/2021

Pris

0,00 kr.

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

CFU tilbyder en online introduktion til DR’s undervisningsforløb ”Knæk koden til bevægelse”, så du sammen med dine elever kan være kreativ og skabe bevægelsesaktiviteter med teknologi.

Forløbet klæder dig på til at kunne arbejde med kodning af enten BBC micro:bits eller kodning i programmeringssproget Scratch.

Man kan med fordel deltage i kurset sammen med dine elever. Under vejledning af konsulenter fra CFU vil du sammen med dine elever skulle arbejde med koder og udføre de forskellige opgaver med bevægelse.

Undervisningsforløbet til ultra:bit challenge kan bruges tværfagligt blandt andet i fagene idræt, natur/teknologi, håndværk og design, matematik, dansk og understøttende undervisning samt i ‘bevægelse i undervisningen’.

OBS! Læreren tilmelder klassen. Eleverne skal ikke tilmelde sig enkeltvis. Vi har plads til 12 klasser, som er med online.

Målgruppe
Lærere, der underviser i 5.-7. kl.

Undervisere
Pædagogiske konsulenter, CFU

Kursusnummer
CFU219078

Mads Brink Müller

Pædagogisk Konsulent

+45 41 89 73 73

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00