Gå til indhold
Søg

Tidlig og sikker læse- og skrivestart

Bliv klædt på til at gennemføre en funktionel og autentisk læse- og skriveundervisning med gentaget stavning og læsning. Få idéer til, hvordan du kan inddrage læseteater i den helt tidlige begynderundervisning, og hvordan du kobler bevægelse til danskfaget. Du får inspiration til at tilrettelægge læsekurser i fiktion og nonfiktion med tydelig inddragelse af forældre.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 1. februar 2022
Kl. 14.00 - 17.00

Tilmeldingsfrist

04/01/2022

Pris

650,00 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Bliv klædt på til at gennemføre en funktionel og autentisk læse- og skriveundervisning med gentaget stavning og -læsning. Kurset drejer sig om begynderundervisning i dansk med fokus på autentisk læsning og skrivning og det integrerede arbejde med gentaget læsning og -stavning, samt inddragelse af læseteater. Få inspiration til at tilrettelægge læsekurser i fiktion og nonfiktion med tydelig inddragelse af forældre, samt idéer til, hvordan bevægelse kan indgå i danskfaget.

Mål
Du får:
• indblik i, hvordan du kan tilrettelægge den tidlige begynderundervisning i læsning og skrivning
• præsenteret, hvad læseteater er og kan
• præsenteret forskellige læsekurser
• inspiration til, hvordan forældre inddrages

Målgruppe
Dansklærere i 0.-3. klasse og læsevejledere

Underviser
Helle Dyhr Fauerholdt, læsevejleder og forfatter

Kursusnummer
CFU129015

Thomas Ais Christensen

Dansk

+45 41 89 74 28

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00