Gå til indhold
Søg

Tendenser i prøverne – hvad forventes af eleverne?

Har dine elever styr på, hvad prøveopgaverne går ud på? Prøverne i matematik har gennem de seneste år indeholdt flere nye opgavetyper, som stiller andre krav til elevernes besvarelser. Derfor er det vigtigt, at du er opdateret i forhold til, hvad der forventes af dem. Vi dykker ned i forskellige typer opgaver og fokuserer på, hvordan du forbereder eleverne på bedst mulig måde i den daglige undervisning.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 24. november 2022
Kl. 09.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist

27/10/2022

Pris

1.150 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Har dine elever styr på, hvad prøveopgaverne går ud på? Prøverne i matematik har gennem de seneste år indeholdt flere nye opgavetyper, fx opgaver, som kræver en matematisk undersøgelse. Eleverne bliver også prøvet i de matematiske kompetencer i de mundtlige og skriftlige prøver. Det er derfor vigtigt, at du er opdateret i forhold til, hvad der forventes af dem.

Vi dykker ned i forskellige typer opgaver og fokuserer på, hvordan du forbereder eleverne på bedst mulig måde i den daglige undervisning. Vi undersøger også, hvor og hvordan kompetencerne er med som en del af opgaverne i prøverne.

På baggrund af de seneste års prøver diskuterer vi analyser af prøver og prøvebesvarelser – og udveksler vores egne erfaringer. I løbet af dagen vil der være oplæg, gruppearbejde og diskussioner om prøverne, og du får gode ideer til din undervisning.

Mål:
Du får indsigt i:

  • de skriftlige prøvers nye opgavetyper.
  • den mundtlige prøve.
  • de matematiske kompetencer i de mundtlige og skriftlige prøver.
  • forskellige måder at arbejde med prøverne på i hverdagen.

Medbring PC.

Målgruppe
Matematiklærere i udskolingen

Underviser
Klaus Fink, konsulent i Forlaget Matematik, tidl. fagkonsulent i UVM

Kursusnummer
CFU229073

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00