Gå til indhold
Søg

Teknologiforståelse i et skoleledelsesperspektiv

Har du og dit ledelsesteam brug for at blive opdateret i teknologiforståelse og få redskaber til at lede en ny faglighed? Du vil blive introduceret til indholdet i den nye faglighed gennem praktiske øvelser og relevant ledelsesteori, og du vil få indsigt i og metoder til, hvordan man kan arbejde med kapacitetsopbygning mod et meningsfuldt fagligt forandringsprojekt på egen skole.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 13. oktober 2022
Torsdag d. 3. november 2022
- begge dage kl. 9.00-15.00

Tilmeldingsfrist

15/09/2022

Pris

3.150 kr. inkl. forplejning

Kursusbeskrivelse

Har du og dit ledelsesteam brug for at blive opdateret i teknologiforståelse og få redskaber til at lede en ny faglighed? Så er dette kursus noget for dig og dit ledelsesteam.

På kurset vil I blive klogere på, hvordan fagligheden påvirker skolen ud fra et ledelses- og organisatorisk perspektiv. I vil blive introduceret til indholdet i den nye faglighed gennem hands-on-øvelser kombineret med relevant ledelsesteori. Her får I indsigt i og metoder til, hvordan I kan arbejde med kapacitetsopbygning mod et meningsfuldt fagligt forandringsprojekt på jeres skole.

I vil få mulighed for at arbejde med kapacitetsmodellen, som er et ledelsesredskab til at undersøge analytisk, hvilke særlige krav til organisering af undervisningen, læringsrum og digitale teknologier fagligheden kalder på. Modellen stiller spørgsmål til skolens aktuelle kapacitet og giver mulighed for grundlæggende pædagogiske og didaktiske diskussioner, som kan kvalificere det fremadrettede arbejde med teknologiforståelse på egen skole.

Kurset er en vekselvirkning mellem teori, hands-on og fælles refleksion og planlægning, hvor I får mulighed for at sparre med FCL konsulenter om jeres lokale udviklingsprojekt. 

Målgruppe
Skoleledelser

Undervisere
Jette Aabo Frydendahl og Mads Brink Müller, pædagogiske konsulenter på CFU

Kursusnummer
CFU229054

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
41 89 91 13

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00