Gå til indhold
Søg

Teknologifantasi

Hvordan udfordrer digitale teknologier vores fantasi? Og hvordan kan vi eksperimentere med digitale teknologiers kunstneriske potentialer i skolen, så de kan blive en drivkraft for læring og fordybelse? Vi skaber fabulerende prototyper og fiktive, skæve universer, der får børns stemmer i spil på nye måder. Og vi ser på, hvordan teknologier kan understøtte fantasifulde og kreative processer i undervisningen.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Tirsdag d. 12.09.2023 -
Tirsdag d. 10.10.2023

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

1700,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Hvordan udfordrer digitale teknologier vores fantasi? Og hvordan kan vi eksperimentere med digitale teknologiers kunstneriske potentialer i skolen, så de kan blive en drivkraft for læring og fordybelse? Og måske tilbyde flere og nye deltagelsesmuligheder og oplevelser for eleverne?

Over to kursusgange dykker vi ned i, hvordan digitale teknologier indgår i børns livsverden; deres drømme og fantasier nu og i fremtiden. Vi skal arbejde i og med det eksplorative rum. Vi skal udforske digitale teknologiers kunstneriske potentialer og skabe fabulerende prototyper og fiktive, skæve universer, der i sig selv er udtryksfulde og kan få børns stemmer i spil på nye måder.

På kurset veksler vi mellem inspirationsoplæg, hands on-afprøvninger, dialog og refleksionsprocesser, der skal inspirere dig til at udvikle praksiseksperimenter på din egen skole.

Målgruppe
Lærere (særligt i dansk/billedkunst), pædagoger, vejledere, ressourcepersoner

Underviser
Karen Mikkelsen, Karin Dyrendom

Kursusnummer
CFU-K23064

Karin Dyrendom

+45 41 89 86 63

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00