Gå til indhold
Søg

Talblindhed – Hvad, hvorfor og hvordan?

Elever i vanskeligheder i matematik - med særlig fokus på talblindhed.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 7. april 2021
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

En uge inden kursets afholdelse

Pris

995,00 kr.
Gratis under abonnement

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

På kurset vil der blive givet forskellige perspektiver på elever i vanskeligheder, og i dette billede placeres begrebet talblindhed.
Vi vil komme ind på årsagssammenhænge og kendetegn på talblindhed. Se på kortlægning af talblindhed eksemplificeret ud fra den nationale test som i øjeblikket er gennem en ekstra følgeforskning, og så vil der blive diskuteret, eksemplificeret og afprøvet forskellige tiltag og aktiviteter, som kan støtte mulige pædagogiske indsatser.

Mål
At præsentere og diskutere mulighederne for at afgrænse, identificere, kortlægge og handle på elever med talblindhed.

Målgruppe
Lærere, der underviser i matematik.

Underviser
Bent Lindhardt, lektor

Kursusnummer
119421

Pia Lotte Olsen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 50

Anette Møller Thiesen

Adm. medarbejder

+45 41 89 73 51

Coronainformation

På Københavns Professionshøjskole afholder CFU Bornholm sine kurser med god afstand i undervisningslokalerne og håndsprit.

Al forplejning leveres i undervisningslokalerne, så køen i kantinen undgås. Reglen om ti personer gælder ikke i forbindelse med undervisning, men alle skal bære mundbind på gang- og fællesarealer. Pt. er det et krav, at der anvendes mundbind, hvis vi ikke kan overholde afstandskrav på 1 m, hvilket vi bestræber os på så vidt muligt.

Covid-19 har indflydelse på alles privat- og arbejdsliv, men mange aktiviteter kan heldigvis gennemføres – når blot vi har fokus på myndighedernes retningslinjer. Såfremt anbefalingerne fra myndighederne ændres og får betydning for Center for Undervisningsmidlers tilbud, vil vi give direkte besked til alle involverede.

CFU-kursusadministration

cfub@kp.dk
4189 9140

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00