Gå til indhold
Søg

Styr på samfundsfaget – igen

Bliv klædt på til både at undervise og føre til prøve i samfundsfag. Med udgangspunkt i forskellige gratis læremidler, fx 'Stemmer fra Sydhavnen' og 'Hvem skal bestemme?', arbejder vi med at generobre de nyeste Fælles Mål i samfundsfag. Der er både fokus på Fælles Mål, nyere undervisningsmaterialer og arbejdsformer i faget. Du får desuden fif og redskaber til at hjælpe eleverne frem mod prøven.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 16. marts 2022
Kl. 13.00 - 16.00

Tilmeldingsfrist

16/02/2022

Pris

750 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig

Kursusbeskrivelse

Med udgangspunkt i forskellige gratis læremidler – fx ”Stemmer fra Sydhavnen” og ”Hvem skal bestemme?”  arbejder vi med at generobre de nyeste fælles mål i samfundsfag. Der er således både fokus på fælles mål, nyere undervisningsmaterialer og arbejdsformer i faget.

Kurset handler om at planlægge og gennemføre undervisning – også uden for klasseværelset; og afsluttes med fif og redskaber til at hjælpe eleverne frem mod prøven.

Så bliv klædt på til både at undervise og føre til prøve i samfundsfag.

Målgruppe
Samfundsfagslærere

Underviser
Katrine Vinther Scheibel, lektor ved KP

Kursusnummer
CFU129016

Morten Wiell Buttenschøn

Historie og samfundsfag

+45 41 89 74 27

Coronainformation

14. juni 2021

Fra 14. juni er kravet om mundbind ophævet, og det samme gælder kravet om at holde 1-2 meters afstand på campus.

Du skal fortsat have gyldigt Coronapas, når du skal ind på campus, og det bliver tjekket ved stikprøvekontrol. Der kan være lidt kø ved stikprøvekontrollen ifm. indgangen på professionshøjskolen. Du kan derfor med fordel downloade dit testsvar/have dit print af testsvar klar, inden du møder op.

Det er vigtigt, vi tager hensyn til hinanden, og at vi alle følger de almindelige regler for at forebygge smitte, dvs. vask hænder, sprit af, hold afstand osv. Hold også øje med skilte, og følg anvisninger om brug af trapper, elevatorer o.l.

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00