Gå til indhold
Søg

Storytelling – kreativ og fantasifuld tyskundervisning

Autentiske fortællinger engagerer og motiverer eleverne både til stilladseret og til mere fri samtale. De kan samtidig via fortællingerne fordybe sig i sproget og kulturforståelsen. Bliv inspireret til, hvordan du med ’storytelling’ kan tilrettelægge en kreativ og fantasifuld sprogundervisning, hvor dine elever selv kan skabe sprogproduktioner, når de arbejder i et kreativt fortælleunivers.

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Onsdag d. 8. november 2023
Kl. 09.00 - 15.00

Sted

København
Campus Carlsberg
Humletorvet 3
1799 København V
Vis adresse i Google Maps

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet

Pris

1075,00 kr.

Kursusbeskrivelse

Autentiske fortællinger engagerer og motiverer eleverne både til stilladseret og til mere fri samtale. De kan samtidig via fortællinger fordybe sig i sproget og kulturforståelsen. Bliv inspireret til, hvordan du med ’storytelling’ kan tilrettelægge en kreativ og fantasifuld tyskundervisning, hvor dine elever selv kan skabe sprogproduktioner, når de arbejder i et kreativt fortælleunivers. 

Du bliver introduceret til arbejdet med bl.a. visuelle fortællinger som billedbøger, fx fra CFU’s samling. Vi afprøver arbejdet med foldebøger som rammen for fortællinger, samt Papptellergeschichten, Erzählkoffer og story-cubes, hvor eleverne er medskabende i deres helt egne fortællinger.

Mål

Du får kendskab til, hvordan et storytelling-forløb og -aktiviteter kan opbygges og tilrettelægges, så du tilgodeser ordforrådstilegnelsen, den kommunikative dimension og sproglige nysgerrighed.

Målgruppe
Tysklærere i 5.-9. klasse

Underviser
Adeline Raahauge Muntenjon

Kursusnummer
CFU-K23041

Christina Hellensberg

+45 41 89 74 08

CFU-kursusadministration

kursus-cfu@kp.dk
4189 9113

Mandag-torsdag kl. 8.30-15.00
Fredag kl. 8.30-14.00